Maszek BORszerda - Sauska Villány & Tokaj 05.08. 19:00

Egyedülálló borvacsorával érkezik májusban mára hagyománynak számító, Maszek BORszerda néven ismertté vált debreceni eseménysorozatunk.

A tavaszi szezon utolsó borszerdáján a SAUSKA pincészet borkiválóságait fedezhetitek fel velünk. Házias és finom falatokkal, Tokaj és Villány kiváló boraival, s egy különleges gasztronómiai kalanddal várunk Titeket május 8-án, a Maszekban.
Eseményünkön a Sauska Pincészet Brut pezsgőjét is megkóstolhatjátok, mely száraz furmint-hárslevelű-chardonnay fehér pezsgőt 2019-ben Debrecen Város Pezsgőjének választották.

🍷Ízelítő az est tételeiből
— Welcome Drink: Sauska Brut Pezsgő (Tokaj) - Debrecen Város Pezsgője 2019
— Sauska Sauvignon Blanc - 2018 (Tokaj)
— Sauska Rosé - 2018 (Villány)
— Sauska Siller - 2017 (Villány)
— Sauska Cuvée 7 Magnum - 2012 (Villány)
— Sauska Late Harvest Cuvée - 2017 (Tokaj)

🔜 Bővebb menüsor, jegyárak és további információk hamarosan!

📍Helyszín
Maszek- Az utcabár
4025 Debrecen, Simonffy utca 2/a.

📲Asztalfoglalás
+36(52)873 349


Maszek BORszerda — Vár egy Új Világ! 04.10.

Élménybeszámoló a tegnap estéről 🍷 Maszek BORszerdánk áprilisi fejezetében vitorlát bontottunk, és elindultunk egy Új Világ felé 🌊 Hosszú és különleges kalandunk volt, mely során kikötöttünk Dél-Afrika, Ausztrália, Óceánia és Dél-Amerika partjainál is, és helyi borkülönlegességekkel ismerkedtünk. Köszönjük, hogy részesei voltatok ennek a különleges kalandnak! ❤️

Maszek - Gilvesy Pincészet | Szent György-hegy BORszerda

Maszek BORszerda néven ismertté vált borvacsora-sorozatunk márciusi fejezete. Első tavaszi BORszerdánkon a Gilvesy Pincészet - Szent György hegy tradíciót és a modern technológiát ötvöző borainak és a Maszek háziasan finom ételeinek világába kalauzoltunk el Titeket. Köszönjük, hogy velünk tartottatok! ♥️